Aktivnosti

Ustvarjalnice

Raznovrstno ustvarjanje z otroki je zelo pomembno za njihov razvoj. Že od zgodnjega otroštva se je potrebno truditi, da v naših najmlajših spodbujamo radovednost, ustvarjalnost in vedoželjnost. Vse to je ključnega pomena za zadovoljno in polno življenje v letih odraščanja. Skozi različne ustvarjalne delavnice bodo otroci krepili svojo domišljijo, kreativno izražanje, izobraževalne vrednote in ustvarjalno mišljenje. Za vaše najmlajše bomo redno pripravljali različne tematske ustvarjalnice, polne zanimivih idej, raznovrstnih svetov, neomejenih fantazij in nepozabnih eksperimentov.

Rojstnodnevne zabave

Najlepši dan v letu je, ko imaš rojstni dan. Mi vam v svoji ponudbi predstavljamo unikatne rojstnodnevne zabave z zelo izkušenimi animatorji, ki vam bodo priredili zares nepozaben dan. Rojstnodnevno tematiko prilagodimo vaši želji in poskrbimo za to, da se na svoj rojstni dan počutiš edinstveno.

Lutkovne in gledališke predstave

Lutkovne in gledališke predstave vzbujajo otrokovo domišlljijo in ustvarjalnost. Predstave imajo na nas čaroben vpliv, saj imata kultura in umetnost prav poseben pomen in vrednost. Za vas prirejamo različne lutkovne in gledališke predstave in se vam z največjim veseljem pridemo predstavit v vaše okolje.


Delavnice kotalkanja in rolanja

Če je želja vaših otrok, da postanejo najboljši na svojih kotalkah in rolerjih, vam na naših posebnih delavnicah prikažemo osnove kotalkanja in rolanja ter vam tudi zaupamo tiste najbolj skrite trike, ki vam bodo pomagali, da ste samozavestni na svojih koleščkih.


Delavnice drsanja

Ko zapade prvi sneg in asfalt ni več primeren za kotalke ali rolerje, je čas za zimsko verzijo športanja. Drsanje je lahko zabavna sprostitev v hladnejših dneh in če vas je strah stopiti na led, smo tudi mi tu za vas, da s skupnimi močmi premagamo ta strah in vam pričaramo lahkotnost gibanja in pravo zimsko zabavo na ledu.


Varstvo za otroke na poroki

Poroke so prepletene z nepozabnimi in čarobnimi trenutki, ki pa običajno trajajo cel dan in tudi celo noč. :) Če imate med svojimi povabljenci tudi najmlajše goste, vam toplo priporočamo, da jim omogočite animacijsko zabavo z našim otroškim kotičkom. Poskrbeli bomo, da bo otroški poročni program za otroke unikaten, medtem ko se boste lahko starši prepustili zabavi.


Miklavž, Božiček in dedek Mraz v vašem podjetju

V najbolj čarobnem času, mesecu decembru vam ponujamo skrbno načrtovan obisk Miklavža, Božička ali dedka Mraza, ki vedno prinese s sabo polno vrečo daril za najmlajše. Za vse podrobnejše informacije pa nam pišite na naš elektronski naslov in nas pokličite.


Športne urice

Izjemno pomembno je, da smo športno aktivni že od malih nog. Zato smo pripravili športne urice za najmlajše, kjer lahko otroci premagujejo svoje vale energije in se napolnijo z dobro voljo.


Plesne urice

Le kaj je lepšega kot pa opazovati svojega otroka, kako uživa pri plesu? Ples vpliva na motorične sposobnosti, izboljša koordinacijo in počutje in omogoča odkrivanje otrokovega potenciala. S plesom pridobimo pozitiven razvoj samopodobe, orientacijo v prostoru in se naučimo pravilnega ritma ob glasbi.


Novinarska delavnica s kreativnim pisanjem

Za malo večje in starejše radovedneže pripravljamo tudi novinarsko delavnico s poudarkom na kreativnim pisanju. Če si želiš izboljšati svoje pisne dejavnosti ali pa si le želiš preizkusiti v vlogi novinarja v kateri izmed revij ali časopisu, nastopiti na televiziji ali se kot moderator preizkusiti na radiju, te bomo z našo delavnico pripravili na novinarske izzive, ki ti bodo odprle vrata v nov svet.


Lektoriranje in pisanje vsebin

Z ustrezno izobraženim kadrom imamo v naši dodatni ponudbi tudi možnost lektoriranja različnih besedil in pisanje vsebine za blog objave, PR članke in objave na družabnih omrežjih.


Pravljične urice

Pravljične urice so pomemben del knjižne vzgoje, ki pomaga otrokom že od zgodnjega otroštva prikazati pravljični svet knjige in ga postopno pripravlja na prva doživetja s knjigo. Najmlajši bralci imajo tako že v otroštvu bogato literarno obzorje, literarni okus in besedni zaklad. Na naših pravljičnih uricah se bomo srečevali s prav posebnimi knjižnimi junaki in spoznavali čarobni svet pravljic.